1. Home
  2. News
  3. Top 3 escape rooms για το Δεκέμβριο

08 December

Top 3 escape rooms για το Δεκέμβριο

Είστε έτοιμοι για την απόλυτη χριστουγεννιάτικη απόδραση;

Ο μήνας των Χριστουγέννων ήρθε και εμείς θα σας προτείνουμε τρία δωμάτια απόδρασης, για να περάσετε καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έτσι και αλλιώς τέτοιες ημέρες είναι αφιερωμένες στη χαλάρωση και στη διασκέδαση!

Prison Break – The MindTrap Tsimiski

Ποτέ δεν φανταστήκατε πως η τελευταία μέρα της ζωής σας θα είναι σε ένα μπουντρούμι φυλακών υψίστης ασφαλείας… Όσοι προσπάθησαν να αποδράσουν από αυτές τις φυλακές, επιτάχυναν απλώς τη διαδικασία, αφού βασανίστηκαν μέχρι θανάτου. Θα καταφέρετε να δείτε ξανά το φως του ήλιου ή αυτό το κελί θα είναι το τελευταίο που θα αντικρίσετε; Κάντε κράτηση τώρα.

Car in the Woods – The MindTrap Chios

Σας υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του motel, ενώ οι υπόλοιποι φίλοι σας έφτασαν αρκετά αργοπορημένοι. Έχασαν το δρόμο και τον προσανατολισμό τους και παγιδεύτηκαν στο ίδιο τους το αυτοκίνητο μέσα στο ερημικό δάσος. Όλα συνέβησαν εντελώς ξαφνικά. Ξύπνησαν μετά από λίγα λεπτά, αιχμάλωτοι μέσα στο όχημά τους, ανήμποροι να αντιδράσουν και έχοντας χάσει κάθε επικοινωνία με εσάς (ή μήπως όχι;). Η δική σας, άραγε, μοίρα και κατάληξη ποια να είναι; Κάντε κράτηση τώρα.

La Escuela – The MindTrap Nea Smirni

Ο καθηγητής ετοιμάζει το νέο του εγχείρημα και εσείς επιθυμείτε να αποκτήσετε διεθνή φήμη εντασσόμενοι στη διάσημη ομάδα του. Πώς θα τα καταφέρετε όμως; Εκδηλώστε ενδιαφέρον και θα λάβατε πρόσκληση για την ακριβή ημέρα και ώρα της εκπαίδευσης και αξιολόγησης σας. Κάντε κράτηση τώρα.

Μη ξεχάσετε τα δείτε τα top 3 escape rooms του Νοεμβρίου και φυσικά 3+1 λόγοι για να αποδράσετε οικογενειακώς σε ένα από τα escape rooms των The MindTrap! Ευχόμαστε σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους που κατοικούν το θαυμαστό μας πλανήτη, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.