1. Home
  2. News
  3. Escape rooms και Χριστούγεννα: 3+1 λόγοι για να αποδράσετε οικογενειακώς

01 December

Escape rooms και Χριστούγεννα: 3+1 λόγοι για να αποδράσετε οικογενειακώς

Εάν δε ξέρετε τι να επιλέξετε, επικοινωνήστε μας!

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή για να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή, δίχως τα άγχη και την πίεση της καθημερινότητας. Στα επτά καταστήματα του The MindTrap μπορείτε να ζήσετε την πιο μαγευτική εμπειρία διασκέδασης, καθώς και να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με δημιουργικό και πρωτότυπο τρόπο. Όμως θα αναρωτιέστε πως τα δωμάτια απόδρασης είναι ιδανικά για τα Χριστούγεννα με την οικογένεια. Εμείς, λοιπόν, θα σας πούμε τους εξής λόγους:

Είναι διασκεδαστικά και σας μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα

Τα escape rooms είναι μια μοναδική εμπειρία που προσφέρει κάτι για όλους. Οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν για να λύσουν γρίφους και να ξεφύγουν από ένα δωμάτιο μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτό μπορεί να είναι μια πολύ διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία για άτομα όλων των ηλικιών.

Για τα παιδιά, τα δωμάτια απόδρασης είναι ένας τρόπος να εξασκήσουν τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και τη δημιουργική σκέψη τους. Είναι επίσης ένας τρόπος να απολαύσουν μια συναρπαστική περιπέτεια με την οικογένειά τους.

Για τους γονείς, τα escape rooms είναι ένας τρόπος να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους και να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις. Είναι επίσης ένας τρόπος να βοηθήσουν τα παιδιά τους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Γενικά για τους ενήλικες, τα escape rooms είναι ένας τρόπος να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να μπουν πιο εύκολα στο κλίμα των Χριστουγέννων! Έτσι και αλλιώς, ποιος δε θέλει να ξεφύγει για λίγο από τον πραγματικό κόσμο;

Είναι μια ευκαιρία να συνεργαστείτε ως οικογένεια

Όπως ήδη γνωρίζετε, τα δωμάτια απόδρασης απαιτούν συνεργασία και επικοινωνία. Οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν για να μοιραστούν πληροφορίες, να λύσουν γρίφους και να ξεφύγουν.

Όταν ως οικογένειες συνεργάζεστε για να λύσετε γρίφους, μαθαίνετε να ακούνε ο ένας τον άλλον, να μοιράζεστε ιδέες και να εργάζεστε μαζί για να πετύχουν έναν κοινό στόχο. Αυτές είναι όλες σημαντικές δεξιότητες που μπορούν να σας βοηθήσουν να είστε ως οικογένειες πιο επιτυχημένες και ευτυχισμένες. Μιας και έρχονται οι γιορτές, είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία για να δοκιμάσετε ως οικογένεια μια τέτοια δραστηριότητα!

Είναι μια ευκαιρία να μάθετε ο ένας για τον άλλον

Για παράδειγμα, το παιδί σας μπορεί να είναι καλό στη χρήση εργαλείων, ενώ εσείς, ως γονέας, μπορεί να είστε καλός στη σκέψη out of the box. Όταν συνεργαστείτε για να λύσετε έναν γρίφο, μαθαίνετε να εκτιμάτε τις διαφορετικές δεξιότητες του άλλου.

Είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή για να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Τα escape rooms μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αυτές τις αναμνήσεις.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να επιλέξετε το σωστό escape room για την οικογένειά σας:

·         Σκεφτείτε τα ενδιαφέροντα της οικογένειάς σας: Υπάρχουν δωμάτια απόδρασης με θέματα για όλα τα γούστα, από την εξερεύνηση κατακομβών και σχολών μαγείας έως τα εγκλήματα και τα μυστήρια.

·         Σκεφτείτε το επίπεδο δυσκολίας: Τα escape rooms διατίθενται σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας. Επιλέξτε ένα επίπεδο που θα είναι κατάλληλο για την ηλικία και τις ικανότητές της οικογένειάς σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να δοκιμάσετε δύο family friendly escape rooms, όπως το Thousand and One Nights στο The MindTrap Tsimiski και το Roll the Dice στο The MindTrap Nea Smirni.

Εάν ψάχνετε για μια διασκεδαστική και συναρπαστική δραστηριότητα για τα Χριστούγεννα με την οικογένειά σας, τα escape rooms των The MindTrap είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι μια δραστηριότητα που θα απολαύσουν όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας ή ενδιαφέροντος. Και φυσικά, μη ξεχνάτε πως τα καταστήματά μας βρίσκονται σε κεντρικά σημεία των πόλεων και μπορείτε να κάνετε και τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας! Εάν δε ξέρετε τι να επιλέξετε, επικοινωνήστε μέσω email, τηλεφώνου ή social media με το κατάστημα που σας ενδιαφέρει.